Sportmassage

Een sporter, recreatief of professioneel, moet goed voor zijn lichaam zorgen. Een sportmassage kan daarbij helpen. De sportmasseur heeft een rol in de begeleiding voor, tijdens en na het sporten. Een sportmassage kan erop gericht zijn om de afvoer van afvalstoffen te versnellen of om de doorbloeding van de spieren te verbeteren. Bovendien kan de sportmasseur overbelasting van de spieren op tijd onderkennen om sportblessures te voorkomen.

De behandeling
Een sessie duurt 20 minuten. Tijdens deze sessie bepaal jij welk deel van het lichaam behandeld gaat worden. Denk hierbij aan de onderrug met het accent op de billen & benen rondom een zware squattraining. Of juist het bovenste deel van de rug, met accent op de nek & schouders na een stevige ‘workout of the day’ met veel pull-ups. 

Hygiëne
Voor aanvang van de behandeling vragen we om je indien nodig even ‘op te frissen’ en zelf een grote handdoek mee te nemen.

Rooster
Je kan je inschrijven op de daarvoor aangewezen momenten. Komen deze momenten niet uit? Neem dan direct contact op met Erica Pasveer via 06-82321173.
Klik hier voor het rooster. 

Tarieven
Ben jij wel aan een sportmassage toe en wil je je hiervoor inschrijven? Je kunt een rittenkaart aanschaffen via de app Sportbit en je vervolgens aanmelden in het rooster. De kosten voor een behandeling zijn €20.