Chiropractie bij Atlas Gezondheid: Optimaliseer je CrossFit Training

Chiropractie is een holistische benadering van gezondheid en welzijn (preventie) die steeds populairder wordt. Wil je van jouw klachten af, klachten voorkomen, beter kunnen bewegen of juist lekker kunnen blijven doen wat je wilt; dan heeft Atlas Gezondheid jouw antwoord.

Bij Atlas Gezondheid Chiropractie begrijpen ze het belang van optimale gezondheid en functioneel presteren. Onze visies bleken overeen te komen en vanuit daar is een samenwerking ontstaan. Wij geloven dat we samen met Atlas Gezondheid Chiropractie nog meer mensen kunnen helpen hun gezondheidsdoelen te behalen. Atlas Gezondheid biedt daarom een speciaal tarief aan voor CFND-leden. Voor de intake betaal je in plaats van €75,- nu maar €65,- (inclusief Wellness Score) en de prijs voor behandelingen zakt van €65,- naar €55,-.

Chiropractie is geweldig voor CrossFit-enthousiastelingen
Chiropractische behandeling bij Atlas Gezondheid gaat verder dan alleen het verlichten van pijn. Zij richten zich ook op het verbeteren van de algehele functionaliteit van het lichaam. Voor CrossFit-enthousiastelingen betekent dit dat zij kijken naar het optimaliseren van de biomechanica en de bewegingsvrijheid. Door het oplossen van suboptimale bewegingspatronen kunnen ze de prestaties verbeteren en het risico op blessures verminderen. En dit allemaal door de blokkades (subluxaties) in de wervelkolom te verhelpen waardoor het zenuwstelsel weer optimaal kan gaan functioneren. Heel kort gezegd: het zenuwstelsel stuur het hele lichaam aan en bijna alle zenuwen lopen eerst door de wervelkolom. Daarom moet de wervelkolom vrij blijven van blokkades.

Wat kun je verwachten van chiropractische behandeling?
Zij beginnen met een uitgebreide intake. Denk hierbij aan een gesprek, (gezondheids-)doelstelling, onderzoek, (functionele) testen, spier- en vetscan (Inbody 570), postuurevaluatie en een Wellness Score. Op basis van deze informatie zal je chiropractor een behandelplan opstellen dat specifiek is afgestemd op jouw behoeften. Bij de vervolgafspraken wordt de wervelkolom en eventuele andere gewrichten/spieren gecorrigeerd voor optimale functie.

Conclusie
Of je nu een CrossFit-beoefenaar bent die streeft naar betere prestaties of iemand die zijn algehele functionaliteit wil verbeteren, chiropractische zorg bij Atlas Gezondheid kan van onschatbare waarde zijn. De toegewijde chiropractoren werken samen met jou om je doelen te begrijpen en een behandelplan te ontwikkelen dat bij jou past. Verbeter je CrossFit-training en optimaliseer je prestaties met chiropractische zorg van Atlas Gezondheid Chiropractie in Gorinchem, Dordrecht, Houten en Leidsche Rijn.

Neem vandaag nog contact op voor een afspraak en ontdek hoe chiropractische zorg je kan helpen je beste zelf te worden.
Atlas Gezondheid Chiropractie in Gorinchem, Dordrecht, Houten en Utrecht.
www.atlasgezondheid.nl
info@atlasgezondheid.nl
0183 664 655

Foto: Michiel ten Klooster
Michiel, de eigenaar en drijvende kracht achter Atlas Gezondheid Chiropractie, is niet alleen een deskundige chiropractor, maar ook een inspirerend voorbeeld van hoe toewijding aan gezondheid en beweging een transformerend effect kan hebben. Zijn persoonlijke ervaring bij CrossFit Nieuwendijk benadrukt de complementaire aard van chiropractische zorg en CrossFit-training. Dit blijkt ook een geweldige combinatie te zijn voor de vele Marathons die nog op het schema staan. Het is duidelijk dat zijn passie en expertise bijdragen aan de missie van Atlas Gezondheid om individuen te helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken en een evenwichtige levensstijl te omarmen.