Onze CrossFit Box

Onze CrossFit-box wordt gekenmerkt door onze leden: fanatiek, sportief, gedreven en altijd in voor een praatje of een lolletje. Ondanks dat CrossFit draait om individuele prestaties staat bij CrossFit Nieuwendijk de groep (ook wel ‘community’ genoemd) op 1.

Er is een ontspannen maar toch fanatieke sfeer, waar altijd iedereen aangemoedigd zal worden om het maximale van zijn/haar kunnen te bereiken. Dat maakt het sporten in onze box laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen!

Na hard werken in de training is er altijd ruimte voor een drankje en een praatje.  De box heeft een open indeling zodat er voldoende ruimte voor iedereen om te sporten én om in contact te zijn met elkaar. 

CrossFit equipment beschikbaar bij CrossFit Nieuwendijk

Bijna elk apparaat dat je kunt bedenken bij CrossFit is beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een Assault Bike, Ski-erg, Rower voor de conditie maar voor krachttraining hebben we ook een ruim aanbod aan barbells, dumbells, kettlebells en een pull up rig. Ook bieden we een breed scala aan materiaal aan voor ‘accessory work’, zo kun je elke denkbare oefening of techniek bij ons trainen en ontwikkelen.

Ontdek onze ‘Meet up’

Een van de meest gebruikte ruimtes naast de sportruimte is toch wel de “Meet up”. Hier komen leden bij elkaar om even na te praten over de “workout of the day” en nog een drankje te doen. Bij de bar is altijd een herstel,- of energie drankje beschikbaar en kun je doormiddel van een proteine-rijke reep je eiwitten weer aanvullen.

Parkeren en bereikbaarheid CrossFit Nieuwendijk

Doordat de box is gevestigd op een bedrijventerrein niet ver van de snelweg, is het goed bereikbaar voor iedereen uit de wijde omgeving. Ook zijn er zowel op het terrein als daarbuiten mogelijkheden om te parkeren. Kom je op de fiets? Dan is daar uiteraard ruimte voor en kun je je fiets veilig wegzetten.

Zijn er nog meer toffe features in jullie box?

Zeker! Als CrossFit Nieuwendijk doen wij ons uiterste best om onze community in alles te voorzien, zo hebben we naast de groepslessen ook ruimte voor atleten die voor zichzelf willen werken aan techniek, kracht of mobility. Hiervoor is de “open gym” ingericht, een plek waar je aan je eigen doelen kunt werken. Daarnaast bieden we onze atleten ook Fysio Personal Training en SportMassage aan. Ideaal om advies te krijgen over eventuele blessures, of om je spieren lekker los te masseren voor de volgende training. Ook geven we graag advies aan atleten over voeding, daarvoor hebben we onze eigen voedingscoach rondlopen! Hier kan in goed overleg gewerkt worden aan een voedingsplan dat het beste bij jou en bij je trainingsschema past. Naast al deze persoonlijke aandacht is het ook mogelijk om Personal Training af te nemen. Door de flexibele openingstijden en het hebben van meerdere gecertificeerde coaches is er altijd een training op maat voor jou, op jouw fijnste trainingsmoment. 

Voldoende mogelijkheden voor het individu! Maar CrossFit Nieuwendijk staat ook bekend vanwege haar hechte community, waarbij niet alleen gedacht wordt aan CrossFit training maar ook bijvoorbeeld zwemtraining. Maandelijks is bij ons onder leiding van een gecertificeerde zwem-coach een zwemtraining te volgen. 

Buiten al deze trainingen en variatie aan mogelijkheden besteden wij graag tijd om ook sportief te ontspannen. Denk daarbij aan een uitdagende obstacle run, of een dagje skiën in de ski-hal, meedoen aan een Drakenbootrace, CFND movie night of met elkaar deelnemen of kijken bij verschillende Throwdowns (toernooien). 

CrossFit Nieuwendijk is meer dan functionele training en biedt daarom graag een plek waar voor ieder individu lekker gesport kan worden, op elk niveau onder professionele begeleiding.

Nieuwsgierig geworden?