Persoonlijk Voedingsplan

Onder begeleiding van onze gewichtsconsulent

Wat houdt het in?
Bij een persoonlijk voedingsplan wordt er gekeken naar jouw wensen in combinatie met de gewoontes en valkuilen die jij hebt in het dagelijks leven. Samen met de gewichtsconsulent werk je aan het verbeteren van jouw eetpatroon en kijken jullie naar wat voor jou werkt, zodat je een gezonde balans vindt. Hierbij is jouw inzet en motivatie een doorslaggevende factor!

De werkwijze bij CrossFit Nieuwendijk
Heb je interesse in een persoonlijk voedingsplan en wil je leren hoe je een gezonde leefstijl vol kan houden? Wij willen je er graag bij helpen! Door eerst een (gratis) kennismakingsgesprek met de gewichtsconsulent te voeren weten we waar behoeften liggen en wat het gewenste resultaat is. Ben je vervolgens enthousiast geworden en wil je aan de slag? Dan is de volgende stap het bijhouden van je eetpatroon! Door een afgesproken periode bij te houden wat je dagelijks eet en drinkt, krijgt de gewichtsconsulent een goed beeld van je sterke punten en je valkuilen. Deze bespreken jullie samen na en aan de hand daarvan worden persoonlijke adviezen gegeven. Deze adviezen worden periodiek geëvalueerd en indien nodig bijgesteld. Net zo lang totdat jouw doelen bereikt zijn!

Voor wie?
Een persoonlijk voedingsplan is voor iedereen! Of je nu wilt afvallen, aankomen of een gezonder eetpatroon wil, wij helpen je hierbij.

Meld je nu aan voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek via info@crossfitnieuwendijk.nl