Strong Mom

Pre- en postnatale training

Of je nu in verwachting bent van een klein wondertje of je bent recent bevallen, je wilt graag fit zijn. Voor jezelf en voor je kindje. Toch is het niet altijd zo simpel. Het kan lastig zijn om tijdens je zwangerschap of na de bevalling verantwoord te blijven trainen, gewoonweg omdat je niet de juiste kennis hierover hebt. Wij willen je hierbij een handje helpen.

Onze Strong Mom trainingen zijn geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die (recent) bevallen zijn. Op een laagdrempelige wijze zorgen wij dat je lekker in beweging bent en direct werkt aan een goede houding, het versterken van je core en het opbouwen of onderhouden van kracht. Het sjouwen van die Maxi Cosi zal voor jou geen probleem zijn!

Eén Strong Mom cursus bestaat uit 8 aaneensluitende trainingen. De trainingen worden begeleid door Ellen. Zij heeft de PowerMama opleiding gedaan en het certificaat voor pre- en postnataal trainer behaald. Tijdens de eerste training sluit geregistreerd bekkenfysiotherapeut en tevens CrossFit coach Erica aan om uitleg te geven over het (veranderende) lichaam en er wordt een diastase check gedaan! In de daarop volgende trainingen zal er gedurende het uur gewerkt worden aan het versterken van je core, het verbeteren van je balans, uithoudingsvermogen en mobiliteit en er wordt afgesloten met een leuke workout.

De voordelen van trainen tijdens je zwangerschap en na je bevalling zijn enorm. Het helpt je om je zowel fysiek als mentaal sterk te voelen en het bereidt je voor op de bevalling of het uitdagende leven als moeder. Wist je dat het trainen tijdens de zwangerschap ook kan bijdragen aan het verminderen van bekende zwangerschapskwaaltjes?

Goed om te weten:
– Je hoeft geen lid te zijn van CrossFit Nieuwendijk om deel te nemen aan de cursus.
– Je betaalt eenmalig €125,- voor 8 (aaneensluitende) trainingen.
– Geen oppas? Je kleine spruit is van harte welkom!*
– Je komt in contact met andere mama’s (to be) en kan ervaringen delen.
– Ook als je (al enige tijd) niet sportief was, kan je altijd starten met trainen!
– Minimaal 4 deelnemers en maximaal 8 deelnemers.

*Baby’s die zich niet zelfstandig kunnen verplaatsen mogen meegenomen worden naar de training. Er wordt rekening gehouden met muziekvolume.

Wil jij aan de slag met je fitheid en een Strong Mom worden? Meld je aan of stel je vraag door ons een e-mail te sturen naar info@crossfitnieuwendijk.nl

8-weekse pre- en postnatale cursus

€125,00

per rittenkaart

Een rittenkaart is persoonsgebonden